FUTBOL

Dele Alli Geri Döndü

Süper Lig’in 8. haftasında sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Beşiktaş’ta sakatlığı nedeniyle bir süredir idmanlara çıkmayan Dele Alli bugün takımla ç

Süper Lig ’de son 2 maçında Başakşehir’e kaybeden ve ardından İstanbulspor’la da berabere kalarak 5 puanlık kayıp yaşayan Beşiktaş ‘ta gözler tamamen Fenerbahçe derbisine çevrilmiş durumda. Ligin 8. haftasında Siyah Beyazlı ekip sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Beşiktaş’ta sakatlığı nedeniyle bir süredir idmanlara çıkmayan Dele Alli bugün takımla çalışmalara başladı. Yıldız futbolcunun derbide sahada olacağı öğrenildi. Ayrıca Beşiktaş’ın bir diğer yıldızı Rachid Ghezzal’ın ise idmana çıkmadığı ortaya çıktı.

Takımdaki sakatlıklar sebebiyle sezon başında takımın orta alanında; Gedson Fernandes ve Salih Uçan’la birlikte Kartal Kayra ve Berkay Vardar gibi isimleri deneyen Valerien Ismael, İstanbulspor maçında Josef de Souza’yı sahaya sürmüştü. Fenerbahçe derbisinin özellikle orta alanda yoğun rekabetli geçeceğini düşünen Fransız teknik adam, Brezilyalı futbolcuyu orta alanın merkezinde görevlendirmeyi planlıyor. Ismael’in, performansından memnun olduğu Salih’i bu maçta da oynatmayı düşündüğü, idman eksiğini kapatması halinde Gedson’un yerine Dele Alli’yi de Fenerbahçe karşısında oynatmayı planladığı ifade edildi.

Beşiktaş – Fenerbahçe derbi maçı 2 Ekim Pazar günü saat 20:00’de oynananacak.

Kaynak; Fanatik