FUTBOL

Adam Murray ”Bu performansla hiçbir yerde 3 puan alamayız”

Beşiktaş, İstanbulspor ile deplasmana 2-2 berabere kaldı. Maç sonunda Beşiktaş yardımcı teknik direktörü Adam Murray açıklamalarda bulundu.

Adam Murray: “N’Koudou’nun sakatlığı yok. Bir taktik denemesi için Remond’u oyuna aldık. Kalemize çekilen şutların gol olma ortalaması için bir çözüm bulacağız. Belki de rakibi daha uzakta durdurmalıyız. Milli ara var. Dinlenip, zorlu ekim ayına hazırlanacağız.
Takımda rekabet edebilen oyuncular var ve bu zaten olması gereken şey.
N’Koudou’nun değişikliği taktikseldi. Uzaktan şut konusunu araştıracağız. Belki de rakiplerin ataklarını biraz daha erken savunmaya başlamalıyız. Milli takım arasında çalışıp, Ekim ayına odaklanacağız.
Bugünkü oyun bizi memnun etmedi. Nereye giderseniz gidin, bu oyun kimseyi memnun etmez. İki şut çekti rakip ve iki gol oldu. Daha iyi olmak için çalışacağız
Uzaktan şut konusunu neden ve nasıl böyle olduğunu araştıracağız. Bu gollere neden izin verdiğimize çözüm bulacağız. Belki de rakiplerin ataklarını biraz daha erken savunmaya başlamalıyız.
Bu performans bizi memnun etmedi. Dünyanın neresine giderseniz gidin, bu performans 3 puan için yeterli olmaz. Yüzde 80 performans bile yetmez. Bu performansı artırmak lazım. Rakip 2 şut çekti, 2 gol oldu. Daha iyi olmamız gerekiyor, daha iyi olacağız”